maanantai 7. toukokuuta 2018

6-8.5.2018 Viimeinen etappi Laulaamaalle

Sanoimme sunnuntai aamuna näkemiin Jurmalan kauniille pitsihuviloille , jotka ovat kuin Hangossa torneineen, kaarineen ja koristeineen. Ennen klo 9.00 ajoimme Rigan läpi puikkelehtien hiljaisessa pyhäaamun liikenteessä. Jossain vaiheessa ohitimme suuren parven kurkia jotka olivat pellolla syömässä. Yhdentoista aikoihin ylitimme taas rajan Eestin puolelle. Keilan lähellä pellolla oli lampi jossa oli tuhansia valkoposkihanhia mahtavasti kaakattaen ja toisella puolella tietä oli iso lammaslauma. Muutama kuva niistäkin piti ottaa.

Viimeinen etappi ennen Suomeen paluuta on Laulasmaan kylpylä Eestissä. Mikäs on merenrannassa olla ihanalla aurinkoisella +17°C ilmalla.

Nyt on kylvetty matkan pölyt pois. Eilen olin laventelikylvyssä ja tänään appelsiinikylvyssä. Kylpyläosaston suolasaunassa ja poreissa. Molempina päivinä 40 min. hieronta sai jäsenet vetreytymään. Hintaan sisältyvät aamupalat ja päivälliset saivat vatsat kiittämään.  Kyllä huomenna (tiistaina) jaksaa matkata kotiin.

Laulasmaalle kannattaa tulla jos pitää hyvistä, monipuolisista ja edullisista hoidoista, eikä kaipaa yöelämää. Kylpyläosastolla on ainakin viisi erilaista saunaa. Suolasaunassa hieroin itseeni suolaa pariinkin eri kertaan kun se tekee ihon niiiiin pehmeäksi. Voisihan sen tehdä kotisaunassakin, mutta siivo taitaisi olla aikamoinen. Luonto ympärillä on todella hieno, kuin Hangossa... eihän täältä ole kun n. 60 km Hankoon linnuntietä.

Siispä juttua ehkä taas seuraavalla reissulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti